Novinky

14 let bez Tebe

23.10.2022, autor: Miroslav VALTA

Náš milovaný Míšo.

Dnes je to právě 14 let, kdy nám lékař z českobudějovické nemocnice oznámil, že už pro Tvé tělo nemohou nic udělat. Byl to ten nejhorší životní zážitek, jakým jsme si v našich životech museli projít a navždy tím změnil směr jejich vývoje. Bolest byla v tu chvílí tak obrovská, jako celé multiversum a naše mysli na léta emočně úplně ochromila.

Teprve až posledních pár let je, i díky dobrým lidem, kteří se snaží prostřednictvím vzkazů jak u cestovních mincí, tak u logů pomníčku nebo vzkazů na těchto stránkách, tato bolest snesitelnější a můžeme ji tak s menším utrpením poponést zase o rok dále v čase, za což tímto všem lidem dobré vůle moc děkujeme a vážíme si vás.

Všem nám, kteří Tě měli rádi, a kteří se v této rovině existence musí pohybovat bez Tebe, moc chybíš a na tom ani 14 let nic nezměnilo ani změnit nemohlo, ale nejvíce chybíš mamince, jejíž srdce v tento den pláče nejvíce, protože bolest ze ztráty Tvé společnosti je vždy nejpalčivější.

Vím, že to není nutné zmiňovat, protože jsi s maminkou stále v jejím srdci, ale přesto si pro ni dovoluji požádat o extra dávku útěchy z celého multiversa, protože v tento den je jí vždy potřeba nejvíc, ale to jistě dobře víš.

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Zapal svíčku Míšovi na památku Prohlédni si Míšovy fotky

Virtuální pomníček

svíčku můžete zapálit tady »

Yasmin

18.5.2024, 18:25

Ahoj Míšo, tak je všechno ještě lepší, než jsme chtěli. Jsem v E a stále vzpomínám na to, když jsem tady byli poprvé. Je to už dávno, ale byla to poradáda a zase je po 30 letech. Doufám, že to všechno sleduješ:::)))

Yasmin

25.4.2024, 8:20

Ti Švédové jsou velmi aktivní, u nás zatím nic moc:::)))

Caribean Travel Coin of Michael Matura (TB82R9P) má nový log:
Logoval: dictaham
Typ logu: Retrieve It from a Cache
Datum: 4/25/2024
Umístění: Västra Götaland, Sweden
Typ: My World Geocoin
Log:
Will move to the americas!

zobrazit všechny zapálené svíčky »