Geocaching

Cestovatelské mince

28.2.2021, autor: Miroslav VALTA

Míšo, určitě máš radost z toho, že Tvé geocachingové cestovní mince po světě nacestovaly v součtu 91 228 km a dohromady tak více než dvakrát oběhly obvod Země.

První mince Cestovní mince Michaela Matury svou cestu začala 25. prosince 2017 u Tvého pomníčku celkem nacestovala 25 077 km a teď právě je v Severním Porýní-Vestfálsku v Německu. Jistě sis společně s ní užil výlet s Puimannetjes, který Tvou minci vzal s sebou na dovolenou na souostroví Curaçao, které leží v jižní části Karibského moře přibližně 65 kilometrů od pobřeží Venezuely, kde ji protáhl všemi keškami na tomto souostroví, včetně párty.

Druhou minci Caribean Travel Coin of Michael Matura jsme vzali s sebou na dovolenou na Kubu v březnu 2018, celkem urazila 17 095 km a teď právě je v Lidköpingu ve Švédsku.

Třetí North America Travel Coin of Michael Matura I., která urazila celkem 30 160 a je právě ve Švédsku, a čtvrtou minci North America Travel Coin of Michael Matura II., která má za sebou 18 896 km a právě je v Bourgogne-Franche-Comté ve Francii, jsme do světa vypustili na naší dovolené v Mexiku v březnu 2019.

Zprávy od milých lidí z celého světa, kteří Tvé mince poponesou o kousek dál, nám pomáhají žít s absencí senzorických vjemů, spojených s Tvou přítomností, jak by řekl Tvůj oblíbený velitel Dat ze seriálu Star Trek.

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Zapal svíčku Míšovi na památku Prohlédni si Míšovy fotky

Virtuální pomníček

svíčku můžete zapálit tady »

Yasmin

18.5.2024, 18:25

Ahoj Míšo, tak je všechno ještě lepší, než jsme chtěli. Jsem v E a stále vzpomínám na to, když jsem tady byli poprvé. Je to už dávno, ale byla to poradáda a zase je po 30 letech. Doufám, že to všechno sleduješ:::)))

Yasmin

25.4.2024, 8:20

Ti Švédové jsou velmi aktivní, u nás zatím nic moc:::)))

Caribean Travel Coin of Michael Matura (TB82R9P) má nový log:
Logoval: dictaham
Typ logu: Retrieve It from a Cache
Datum: 4/25/2024
Umístění: Västra Götaland, Sweden
Typ: My World Geocoin
Log:
Will move to the americas!

zobrazit všechny zapálené svíčky »