Novinky

Velikonoční loučení s Mikeškem

24.4.2019, autor: Miroslav VALTA

V sobotu 20.4.2019 jsme v kůlně našli tělíčko našeho milovaného kočičího přítele Mikeška, který vypadal, jakoby jen spokojeně usnul tak, jak jsme si ho pamatovali. Mikešek si nás našel v našem nejtěžším období po Tvém odchodu a byl nám skvělým přítelem, který nám pomáhal nést břemeno zármutku a jeho odchod je pro nás velkou emoční ranou. Mikeška jsme s veškerou pietou pohřbili v blízkosti Tvého pomníčku a budeme na něj s láskou vzpomínat stejně tak, jako vzpomínáme na Tebe, náš Míšo.

Pomníček jsme velikonočně vyzdobili a k Tuxíkovi jsme přidali i fotku Mikeška, který se na ní uvelebil u Tvé památeční fotografie, kterou máme doma stále na očích. Jsme vděční za každý společný okamžik, který nám byl osudem dopřán a je nám útěchou, že kočičí život, který s námi Mikešek prožil, byl dlouhý a spokojený. Dokud budou naše srdce bít, bude v nich mít náš Mikešek své výhradní místo po Tvém boku Míšo. Nikdy nezapomeneme.

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Zapal svíčku Míšovi na památku Prohlédni si Míšovy fotky

Virtuální pomníček

svíčku můžete zapálit tady »

Yasmin

18.5.2024, 18:25

Ahoj Míšo, tak je všechno ještě lepší, než jsme chtěli. Jsem v E a stále vzpomínám na to, když jsem tady byli poprvé. Je to už dávno, ale byla to poradáda a zase je po 30 letech. Doufám, že to všechno sleduješ:::)))

Yasmin

25.4.2024, 8:20

Ti Švédové jsou velmi aktivní, u nás zatím nic moc:::)))

Caribean Travel Coin of Michael Matura (TB82R9P) má nový log:
Logoval: dictaham
Typ logu: Retrieve It from a Cache
Datum: 4/25/2024
Umístění: Västra Götaland, Sweden
Typ: My World Geocoin
Log:
Will move to the americas!

zobrazit všechny zapálené svíčky »