Geocaching

Karibská cestovní mince se vydala na cestu

15.4.2018, autor: Miroslav VALTA

Ahoj Míšo,
ve středu jsme se vrátili z Kuby, kde jsme uložili Tvou Karibskou cestovní minci do udržované kešky nazvané „mi casa“, kterou vlastník má umístěnou přímo v domě, kde bydlí se svou rodinou. Předtím, než se na nás usmálo štěstí, jsme obešli 3 potenciální kešky, ale ty svou velikostí i umístěním nebyly vhodné, takže jsme byli šťastní, že se nám podařilo najít dostatečně velkou, dobře udržovanou a bezpečnou schránku u velice milé rodiny.

Z našeho hotelu, kde jsme byli ubytovaní, to bylo téměř 20 km, tak jsme si vzali taxíka, který zastavil přímo před domem, který se měl stát startovní pozicí pro, jak doufáme, co nejdelší cestu po světě. Cestu do Varadera jsme měli naplánovánu na neděli, takže když jsme se v cca 9:30 ráno objevili před domem, měli ještě spuštěné dřevěné okenice. Soused na střeše domu přes ulici nás přátelsky, a možná trochu škodolibě, instruoval, že si máme otevřít kovovou branku, vedoucí k domu, a zabouchat, že jsou domácí doma. Po druhém zabouchání se otevřela žaluzie a v ní se objevil rozespalý obličej majitele kešky, kterému jsme anglicky vysvětlili, že bychom chtěli zapsat do kešky, což bral jako svůj osud a během chvíle vynesl před dům dvě židle a krabičku s keškou, do které jsme, po zalogování, vložili Tvou cestovní minci, která už teď urazila 8504 km z domovské kešky u Tvého pomníčku.

Věřím, že ses pobavil a cestování Tvých mincí po světě Tě bude bavit ;)

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Zapal svíčku Míšovi na památku Prohlédni si Míšovy fotky

Virtuální pomníček

svíčku můžete zapálit tady »

Yasmin

18.5.2024, 18:25

Ahoj Míšo, tak je všechno ještě lepší, než jsme chtěli. Jsem v E a stále vzpomínám na to, když jsem tady byli poprvé. Je to už dávno, ale byla to poradáda a zase je po 30 letech. Doufám, že to všechno sleduješ:::)))

Yasmin

25.4.2024, 8:20

Ti Švédové jsou velmi aktivní, u nás zatím nic moc:::)))

Caribean Travel Coin of Michael Matura (TB82R9P) má nový log:
Logoval: dictaham
Typ logu: Retrieve It from a Cache
Datum: 4/25/2024
Umístění: Västra Götaland, Sweden
Typ: My World Geocoin
Log:
Will move to the americas!

zobrazit všechny zapálené svíčky »