Novinky

29. narozeniny

20.9.2017, autor: Miroslav VALTA

Rok se s rokem sešel a i Ty, náš milovaný Míšo, bys byl o rok starší, kdyby to byl Tvůj osud. Slavil bys 29. narozeniny, řešil bys doktorát, lásku nebo všechno dohromad, ale hlavně bys tu byl s námi a všechno by bylo tak jak má, dobré.

Zítra přijedou naši přátelé, s kterými jsme se seznámili jen díky Tobě. Přijedou spolužáci z Hladnova Filip, Bára, Pája a Pulec, přijedou pomoci nám složit dřevo na zimu pod střechu, což jak si dobře vzpomínáš, byla fuška, když jste ho skládali společně s Písou a Tvou maminkou. I Písa letos přijede se svým nejlepším kámošem z Akademie Koroptvákem. Se všemi, kteří Tě znali, si na Tebe dáme pivko, příteli náš.

Dnes se na Tvou počest, jako každý rok, rozzářil Tvůj pomníček. Z dovolené v Turecku jsme Ti přivezli dárek, malého sloníka, má ho TUXík na hlavě ;)

Komentáře (1)

  1. autor: Jasmina | datum: 20.9.2017, 19:55

    Njn, tak to se ještě nestalo, aby skoro pomníček vyhořel, a zrovna na Tvé narozeniny. A to ho zapaluji na všechny významné události. Njn, Bobster je opravdu nekontrolovaný pyroman:(

Přidat komentář

Zapal svíčku Míšovi na památku Prohlédni si Míšovy fotky

Virtuální pomníček

svíčku můžete zapálit tady »

Yasmin

18.5.2024, 18:25

Ahoj Míšo, tak je všechno ještě lepší, než jsme chtěli. Jsem v E a stále vzpomínám na to, když jsem tady byli poprvé. Je to už dávno, ale byla to poradáda a zase je po 30 letech. Doufám, že to všechno sleduješ:::)))

Yasmin

25.4.2024, 8:20

Ti Švédové jsou velmi aktivní, u nás zatím nic moc:::)))

Caribean Travel Coin of Michael Matura (TB82R9P) má nový log:
Logoval: dictaham
Typ logu: Retrieve It from a Cache
Datum: 4/25/2024
Umístění: Västra Götaland, Sweden
Typ: My World Geocoin
Log:
Will move to the americas!

zobrazit všechny zapálené svíčky »