Novinky

Kočičák z Alanye

18.12.2016, autor: Miroslav VALTA

Míšo, v této těžké době předvánoční na Tebe myslíme desetinásobně. Moc nám tu na světě chybíš, Tvé místo není možné zaplnit, jsi a navždy budeš naším milovaným. Tady je pár fotek, které na přání Tvé maminky vkládám. Je to malý kočičáček, který se s maminkou přišel rozloučit při odjezdu z hotelu v Alanyi, kde se Bohužel dozvěděla, že jsi měl smrtelnou nehodu. To je fotografie z doby, kdy se Tvé mamince úplně zhroutil svět. Moc mne mrzí, že tu s námi nemůžeš být. Tvá oslnivá vrozená inteligence a sdílená moudrost od maminky, která Tě od malička jen milovala a dělala vše proto, abys v životě uspěl a měl se dobře, je deficit pro svět, který nelze zaplnit.

Prázdný prostor, který Tvůj odchod zanechal, se nemůže podařit nikdy zacelit, jen můžeme doufat, že dobří lidé v této republice ještě jsou a podpoří snahy Tvé maminky o spravedlnost v posouzení míry Tvého zavinění na Tvé smrti. Prosím všechny dobré lidi, myslete na ženu, která se vždy snažila žít všechny životní role na plno a jak nejlépe dovede. Věřím v sociální interakci, která může být přínosná pro ztišení bolesti milující maminky, které osud vyrval dítě z náručí. Prosím Boha o to, aby v sdrcích lidí zapálil plamen soucitu a porozumnění, aby mohla Tvá milující maminka prožít co nejvíce nádherných zážitků s nádhernými lidskými bytostmi, kterých je na světě většina, jen se bojí, aby neublížili, tak se drží zpět a nevědomky tak způsobují sociální izolaci úžasné lidské bytosti.

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Zapal svíčku Míšovi na památku Prohlédni si Míšovy fotky

Virtuální pomníček

svíčku můžete zapálit tady »

Yasmin

18.5.2024, 18:25

Ahoj Míšo, tak je všechno ještě lepší, než jsme chtěli. Jsem v E a stále vzpomínám na to, když jsem tady byli poprvé. Je to už dávno, ale byla to poradáda a zase je po 30 letech. Doufám, že to všechno sleduješ:::)))

Yasmin

25.4.2024, 8:20

Ti Švédové jsou velmi aktivní, u nás zatím nic moc:::)))

Caribean Travel Coin of Michael Matura (TB82R9P) má nový log:
Logoval: dictaham
Typ logu: Retrieve It from a Cache
Datum: 4/25/2024
Umístění: Västra Götaland, Sweden
Typ: My World Geocoin
Log:
Will move to the americas!

zobrazit všechny zapálené svíčky »