Novinky

25. narozeniny našeho milovaného

20.9.2013, autor: Miroslav VALTA

Je to již 25 let, kdy na tento svět poprvé pohlédl náš milovaný Míša se svou sestřičkou Soňou. Sonička bohužel zemřela po narození, ale Míšovi bylo vyměřeno ještě celých 20 let na tomto světě. Je 20 let málo? Pro nás jistě ano, ale pro Soničku by byl každý další nádech darem.
Važme si každého dne a každého dobrého člověka, kterého na své pouti životem potkáme. Dobří lidé jsou tím pravým bohatsvím našich životů. Není to klišé, ale pravda, kterou jsme poznali až po kruté ztrátě.

Zde je fotografie díla člověka, který z památného místa Míši v předvečer jeho narozenin ukradl lavičku pro poutníky. Sobectví a mamon je zlo, které stráví každého, kdo je živí. Nechť se dotyčnému rozsvítí v hlavě a začne se chovat jako člověk. Zlo přináší jen zlo. Je nám líto, že je na tomto světě tolik zla.

Dávejte na sebe pozor přátelé.

Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Zapal svíčku Míšovi na památku Prohlédni si Míšovy fotky

Virtuální pomníček

svíčku můžete zapálit tady »

Yasmin

18.5.2024, 18:25

Ahoj Míšo, tak je všechno ještě lepší, než jsme chtěli. Jsem v E a stále vzpomínám na to, když jsem tady byli poprvé. Je to už dávno, ale byla to poradáda a zase je po 30 letech. Doufám, že to všechno sleduješ:::)))

Yasmin

25.4.2024, 8:20

Ti Švédové jsou velmi aktivní, u nás zatím nic moc:::)))

Caribean Travel Coin of Michael Matura (TB82R9P) má nový log:
Logoval: dictaham
Typ logu: Retrieve It from a Cache
Datum: 4/25/2024
Umístění: Västra Götaland, Sweden
Typ: My World Geocoin
Log:
Will move to the americas!

zobrazit všechny zapálené svíčky »